mars 7, 2022 Uncategorized 0

Hästar, hundar och katter hör ihop. I de flesta stall finns det både en stallkatt och ett par hundar. Om du har hund är det viktigt att även försäkra den. Se till att den mår bra och inte skadar sig i stallet.

Jämför hundförsäkringar

När du ska försäkra din hund är det flera saker som påverkar: hundens ras, ålder och din ekonomi. Därför är det klokt att börja med att jämföra olika hundförsäkringar, så att du hittar den som passar dig och din hund bäst. Ett bra ställe att börja på är sajten Hundförsäkring.se där du kan jämföra olika hundförsäkringar på ett enkelt och överskådligt sätt. Olika försäkringar passar bättre utifrån en särskild hundras eller blandras. Du kan välja mellan högre premier och lägre självrisk eller en hundförsäkring som kostar detsamma oavsett vilken hund du har. Gå in på Hundförsakring.se och hitta bästa hundförsäkringen för din hund.

Hunden i stallet

Hundar älskar att vara i stall. Att få gå omkring och lukta på intressanta saker, äta hästbajs och vara med sin ryttare och kompis. Däremot gillar inte alla hundar hästarna. Hur mysigt det än är att ha hunden i stallet är det viktigt att komma ihåg att stallet är hästarnas hem. Om din hund har svårt att uppföra sig, skäller mycket eller försöker nafsa efter hästarna måste du sätta hästarna först. Uppfostra din hund och ha den i koppel tills den verkligen lyder. Det är också klokt att ha koppeltvång i större stall för hundar som kommer på besök. För att minska risken för olyckor mellan häst och hund. Eller att det blir en hundfajt.

Visst är det sött när hunden och hästarna umgås. Men för många hundar är det ett stressmoment. Tvinga ingen hund eller katt att vara nära hästarna. Vill du ta kort på dem tillsammans passar du på när de naturligt är nära varandra.