maj 24, 2017 Hästar 0

Att rida på ponnyer är något som alla barn kan uppskatta, oavsett om de aldrig har ridit förut eller om de rider regelbundet i ett stall eller ridskola. Om man som förälder har svårt att bestämma sig för hur man ska anordna sitt barns nästa kalas, kan därför ponnyridning vara ett bra alternativ att överväga, särskilt om man har ett barn som är djurintresserat.

Genom en enkel sökning kan man sannolikt hitta ett företag eller ett stall som erbjuder en liknande tjänst. Bor man i Stockholm kan man till exempel vända sig till 4H-gården i Akalla, som har ett färdigt barnkalaspaket med ponnyridning för alla barn som deltar, en guidad tur runt gården då barnen får klappa djuren och en skattjakt. Man har även tillgång till gårdens kökslokaler, där man kan anordna födelsedagsfika. Det enda man kan behöva tänka på om man planerar ett liknande kalas är att antalet deltagande barn ofta är begränsat, varför man kanske inte kan bjuda alla barn i klassen.

Om du känner att ponnyridning kanske inte passar ditt barn, och vill ha tips på andra aktiviteter man kan ägna sig åt på ett barnkalas, ska du gå in här. Där hittar du många matnyttiga tips och en hel del inspiration.